چندی است که مقامات نظام به تکاپو افتادند که به علت زیاد شدن زنا در تهران میخواد زلزله بیاد حالا جالب اینجاست که مسئولان نظام از کجا فهمیدن زنا در تهران زیاد شده نکنه میشینن پای فیلمای آره... که به این نتیجه رسیدند
از کی تا حالا زلزله رو تونستن پیشبینی کنند که ما نمیدونستیم
محمود ا.ن طبق معمول خالی بسته که یکی از علما به من گفته بعد هم آخه آی کیو ها شما فکر کردید اگر خدا عذابی رو بر کسی مقدر کنه اون فرد از تهران خارج بشه دیگه خدا گمش میکنه؟! من به دوستان توصیه میکنم خالی میخوان ببندن و اون رو نسبت بدن به اسلام حداقل یک بار قرآن رو بخونند بعد خالی ببندند
حالا که در آستانه انتخابات ننگین هستیم فکر کردن با این حرفها میتونند مردم شریف و شجاع تهران رو بترسونند اگر قرار عذاب نازل بشه باید بر کسانی نازل بشه که به مردم تجاوز میکنند- انسانهای بی گناه و بی سلاح رو میکشند اون هم در روز عاشورا
آن را که حسابش پاک است از محاسبه چه باک است ما آماده شهادت در راه آزادی کشورمون هستیم و از حرفهای پوچ و بی اساس فتنه گران واقعی نمیترسیم خامنه ای خوابش رو ببینی که ما از تهران خارج بشیم ما کبوس هر شب توئیم زمان نابودیت فرا رسیده. مرگ بر خامنه ای
خامنه ای خیلی نفهمی آبروی هر چی روحانی بردی ثابت کردی که چقدر از لحاظ فقهی در سطح پایینی هستی هر چی رفتار تو و اطرافیانتو میبینم بیشتر مطمئن میشم که راه ما حقیقت و درسته