در سال 1342 با اوج گرفتن مخالفتها بر ضد محمد رضا شاه سرکوب شدید مخالفان آغاز شد و بعد از مدت کوتاهی تمام اعتراضات به شدت سرکوب و هیچ کس حتی روحانیان تند رو هم جرات حرف زدن نیافتند اما 15 سال بعد که یک دوره آرامش برای حکومت سپری شد با اقدامات احمقانه شاه دوباره آتش اعتراضات روشن شد در شرایط فعلی هم مخالفان به شدت سرکوب شدند و این حرکت قطعا ادامه دارد و در آینده هم تعداد بیشتری به این جنبش میپیوندند به قول خمینی یاران ما در قنداق ها هستند البته به نظر من جنبش سبز به این زودی و به سرعت به پیروزی نمیرسه این کار نیازمند برنامه ای آینده نگرانه و نیازمند صبر و استقامت هست اما بالاخره به پیروزی میرسه نکته جالب این هست که روحانیت و ارتش در مقابل نظام قرار گرفتند یکی از ضعفهایی که جمهوری اسلامی داره و اتفاقا شاه هم همین ضعف رو داشت که در سقوطش خیلی کمک کرد انحصار قدرت در اختیار عده معدودی هست که با کنار زدن اونها به راحتی نظام سقوط میکنه البته به نظر من افراد مفید زیادی در جمهوری اسلامی هستند که از اونها استفاده نمیشه مثل اینکه هر کس نوکری خامنه ای رو بکنه به پست و مقام میرسه
من اطمینان دارم که ما پیروز میشیم اما نه به این زودی و لی زیاد هم طول نمیکشه روحیه داشته باشید و استقامت و صبر قطعا ما پیروزیم
روز به روز بر تعداد مخالفان افزوده میشود
مرگ بر یزید زمان
ما پیروزیم7