فاطمه معتمدآريا گفت: كارگردانان خوب ايران ديگر نميخواهند با وجود پيچيدگيهاي دولتي به كار خود ادامه دهند.
به گزارش جهان، فاطمه معتمد آريا هنرپيشه سينما و تلويزيون كشورمان در مصاحبه با لاتيكا پادگائونكار خبرنگار نشريهاي هندي "ايشين ايج" گفت: هنگامي كه براي نخستين بار از هند بازديد كردم متوجه شدم كه چه چيزي از دست دادهام و اكنون با بارها سفر ان را به طور مكرر كشف ميكنم. با اين حال من غير از فعالان در حرفه فيلم و سينما ديگر شهروندان اين كشور را نميشناسم و البته خيليها نيز نميدانند كه من هنرمندي بسيار معروف در سينماي ايران هستم!
فاطمه معتمد آريا كه چندي نيز ممنوع الخروج شده بود، درباره تغييرات سينماي ايران پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز گفت: بيشتر فيلمهاي توليد شده بين سالهاي 1960 و 1975 فيلمهاي تجاري و حاوي صحنههاي رقص و آواز در مشروب فروشيها و با فيلمنامههاي تقريبا مشابه بود.
وي افزود: طي سالهاي اخير و در دوران پس از تشكيل دولت جديد، فيلمهاي بيشتري در مقايسه با قبل با تحريم مواجه شدند و سانسورچيها يك كلمه يا يك صحنه را بهانه قرار ميدهند تا فيلم را تحريم كنند.
معتمد آريا خاطرنشان كرد: كارگردانان خوب ديگر نميخواهند با وجود اين پيچيدگيها به كار خود ادامه دهند.
گفتنی است سیاست جدید فرهنگی دولت مبنی بر رفع توقیف فیلمهای غیر اخلاقی با هدف جذب برخی هنرپیشه های خاص صورت گرفته که ظاهراً به رغم تمام تلاشها! مسئولین ذیربط تا کنون در این زمینه موفق نبوده اند.