انجمن جنبش سبز ایران
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Log in  RegisterRegister  SearchSearch  Latest imagesLatest images  

درود بر تو و اندیشه سبز تو

Go down 
2 posters
AuthorMessage
تینا

تینا

تعداد پستها : 36
اعتبار : 2
حرفه/تخصص : سیاست . ورزش رزمی

درود بر تو و اندیشه سبز تو Empty
PostSubject: درود بر تو و اندیشه سبز تو   درود بر تو و اندیشه سبز تو Empty2010-03-06, 02:42

وقتی برای عقایدم ، برای اونچه در این لحظه باور من است و شاید در روز و شب ِ دیگه باوری دیگه جای آنرا بگیره، باید پاسخگو باشم ، چطور می تونم وبلاگی داشته باشم که از آن من باشه! این وبلاگ اگر برای نظرات من است چرا باید در اطلاعات تهدید به دادگاهی شدن بشم برای اینکه وبلاگی دارم که نظراتم رو که دست بر قضا نقدی بر سیاستهای نظام است ....این ماجرا ادامه دارد.. برگ جدیدی از باورهای من که حالا با تهدید دادگاهی شدن آمیخته شده... دارم خودمو محک می زنم .. آیا هنوز هم کشتار زندانیان دهه شصت رو محکوم می کنم ؟؟ آیا هنوز هم معتقدم تفتیش عقاید خود جرم است؟ آیا هنوزم کرامت انسانی برایم مهم است نه دین و مسلک و مذهب و مکتبشان...و و ..من هنوز به اصول
حقوق بشر معتقد و به اجرای آن در کشورم امیدوار ..امیدوارم
Back to top Go down
http://www.yek-irani.blogfa.com
parsyan.proxy

parsyan.proxy

تعداد پستها : 4
اعتبار : 1
حرفه/تخصص : برنامه نويسي وب

درود بر تو و اندیشه سبز تو Empty
PostSubject: Re: درود بر تو و اندیشه سبز تو   درود بر تو و اندیشه سبز تو Empty2010-04-29, 22:41

دوست عزيز با توجه به اينكه بلاگفا 1 سايت سرويس دهي ايرانيه و كاملا پشتيبان حكومت و شخص اول سايت بلاگفا (عليرضا شيرازي) از فرمان بران ولايت مطلقه ي وقيح است اين سايت را تحريم كنيد و در بلاگفا وبلاگ نسازيد هم براي امنيت خودتان هم براي بازديد كمتر بلاگفا
Back to top Go down
http://www.parsyan.forum.st

درود بر تو و اندیشه سبز تو
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» درود هم میهن
» بازداشت علی معظمی، پژوهشگر و روزنامه‌نگار باسابقه حوزه اندیشه
» زهرا رهنورد : سرکوب اندیشه زنان به بهانه دفاع از لذت طلبان