انجمن جنبش سبز ایران
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Log in  RegisterRegister  SearchSearch  Latest imagesLatest images  

كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟

Go down 
3 posters
AuthorMessage
sina sabz

sina sabz

تعداد پستها : 119
اعتبار : 49

كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty
PostSubject: كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟   كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty2010-05-10, 04:10

مهدي كروبي در نامه اي به دادستان تهران گفت كه اگر ژيش از اين موضوع تجاوز به زندانيان را مطرح كرده است امروز اطمينان عقلي و منطقي يافته است كه اين اتفاق افتاده همچين ايشان به موضوع دستگيري سردبير سايت سهام نيوز مجبور به اعتراف و دروغ خواندن طرح تجاوز جنسي به زندانيان شده است همچينين ايشان افزودند كه بعد از اين كه من نسخه اي از مدارك طرح تجاوز به زندانيان را به صادق لاريجاني داده نيروهاي امنيتي به دفتر وي هجوم آوردند و تمام مدارك را بردند
كروبي ضمن انتقاد از قوه قضاييه گفت كه زندانيان را تحت فشار قرار ميدهند كه به اعتقاد به ولايت فقيه آن هم از نوع مطلقه اش اعتراف كنند اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان به زبان آيد

مرگ بر خامنه اي
خامنه اي ننگ به نيرنگ تو خون جوانان ما ميچكد از دست تو
ابو الفضل علمدار خامنه اي رو بردار
مجتبي بميري رهبري رو نبيني
Back to top Go down
Mahdibird

تعداد پستها : 11
اعتبار : 11

كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty
PostSubject: Re: كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟   كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty2010-05-15, 15:39

بنام یزدان بخشاینده ی مهربان
آقا قسم به گور امام جاهل که من هم به ولایت خامنه ای اونهم از نوع فقیهش معتقدم!
برادرای زوگو همونطوری که می بینن بنده بدون زندان رفتن هم شهادت به ولایت خامنه ای دادم!
حتا به گور مبارک حضرت امام هم سوگند یاد کردم كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Icon_pirat
پدر من که یکی از معتقدان به جمهوری اسلامیه اونم از نوع احمدی نژادیش!
به من می گفت که ما وقتی به اداره میرویم (اطلاعات) وضو می گیریم و با بسم الله وارد می شیم!
بعد به من گفت : آدمایی با این اعتقاد(!) می تونن کارهایی که گفته شده (تجاوز و شکنجه) رو انجام بدن؟؟؟!!!!!!!!!!
من چیزی نگفتم ولی جوابش اینه که اولا هر اعتقادی که انسان داره رو نباید به دین الهی بچسبونه و این خودش به تنهایی شرک و الحاده و
دوما اینکه چیزایی که شیخ اصلاحات و سران ضدفتنه درباره تجاوز و شکنجه و تقلب گفتند همگی دارای مدرک و شاهد هستند.
الحمدلله این قابل اثباته
البته نه برای کسی که کله شق باشه و این دلایل واضح و روشن رو نپذیره

مرگ بر اعتقادات شرک آلود خامنه ای و خمینی و شرکا
كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Icon_cool
Back to top Go down
Admin
Admin
Admin
Admin

تعداد پستها : 47
اعتبار : 21

PostSubject: Re: كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟   كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty2010-05-16, 16:28

Quote :
پدر من که یکی از معتقدان به جمهوری اسلامیه اونم از نوع احمدی نژادیش!

و شما از مخالفین سرسخت! چه پارادوکس جالبی! تضادهای اعتقادی در خانواده ها رو به گسترش است. دیگر حتی کودکان هم به راحتی سخن بی منطق را نمی پذیرند. آینده از آن ماست. سبز سبــــز
Back to top Go down
http://JonbeshSabz.toolbar.info
sina sabz

sina sabz

تعداد پستها : 119
اعتبار : 49

PostSubject: Re: كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟   كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟ Empty2010-05-17, 11:25

اين تضاد رو در درون خود نظام هم ميشه ديد نمونش شهيد روح الا ميني و پدر بي غيرتش يا دختر مشاور فرهنگي محمود ان

از همه جالب تر خروج مخفيانه سردار مدحي كه زماني مشاور خامنه اي و به دست راست اون مشهور بود از كشور و اينكه گفت ديگه حاظر نيستم كه با اين نظام ظالم همكاري كنم

ايول به مردانگي سردار مدحي كه پول و قدرت رو به خاطر هموطناش رها كرد مثل آيت الله منتظري كمتر انساني در دنيا از چنين قدرت نفس بالايي بر خوردار
Back to top Go down

كروبي:اين چه اعتقاد به ولايت فقيه است كه بايد در گذر از زندان بر زبان آيد!!!!!؟؟؟
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» مشائی و احمدی نژاد به ولایت چه کسی اعتقاد دارند؟
» کیهان، زبان مادری مهندس موسوی (ترکی آذری) را دستمایه تمسخر قرار داد
» نامه دختر عرب سرخی به تاج زاده: زندان را بی‌ آبرو کردی
» تجمع گسترده مادران و خانواده های زندانیان در مقابل زندان اوین
» تجمع خانواده های دستگیر شدگان روز چهارشنبه سوری مقابل زندان اوین