دریا سالار مایک مولن رییس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جمع داشجویان دانشگاه کلمبیا اعلام کرد که اگر قرار باشد به ایران حمله شود فضای زمانی زیادی برای تصمیم گیری نداریم چون از یک طرف موضوع دست یابی قریب الوقوع ایران به سلاح هسته ای مطرح است و از طرف دیگر پیامدهای جنگ علیه ایران قابل پیشبینی و غیر قابل پیشبینی است. تمام گزینه ها از جمله گزینه نظامی روی میز است که اگر تحریمها جواب ندهد آماده حمله نظامی هستیم همچنین مولن افزود که ارتش آمریکا برای حمله به ایران در آمادگی کامل قرار دارد و برای حمله به ایران منتظر دستور اوباما است.
فیروز آبادی رییس ستاد کل نیروهای مسلح هم گفت که ما 10 سال است که منتظر نابودی تاسیسات نظامی آمریکا در منطقه هستیم.
البته من فکر میکنم صحبتهای 2طرف بیشتر جنبه جنگ روانی داره ولی احتمال دریگری هست مخصوصا اینکه در زمان اوباما اختلاف و دشمنی ایران و آمریکا بیشتر از زمان بوش شده و 2طرف در یک صلح مسلح قرار دارند. البته توان نظامی آمریکا از لحاظ کمی و کیفی از ایران خیلی بالاتر اما توان نظامی ایران هم بد نیست مخصوصا اینکه جمهوری اسلامی گروه های تروریستی مختلفی در سراسر دنیا به خصوص در خاور میانه داره و همچنین نفت از نقاط قوت ایران علاوه بر این نیروی دریایی ایران در خلیج فارس آقایی میکنه که علاوه بر ناو دارای موشکهای ساحل به دریای رادارگریز نور(c802) و hy2 و همچنین یکی از سریع ترین موشکهای دریا به دریای جهان یعنی هوت میباشد تازه موقعیت فوق العاده جزایر رو هم به اون اضافه کنید ضمن اینکه توان توپ خانه ای سپاه واقعا بالاست همچنین موشکها رو هم به اون اضافه کنید که کار رو برای نیروهای زمینی آمریکا مشکل میکنه. البته من فکر نمیکنم که ایران بتونه با موشکهای شهاب3-قدر1 و سجیل صدمه چندانی به اسراییل بزنه چون اسراییل دارای سیتم های ضد موشک وحشتناک عالی به اسم آرو و پاتریوت هست که اولی ساخت اسراییل و دومی ساخت آمریکا است اما مهمترین ضعف ایران ضعف در نیروی هوایی و سیتمهای پدافندیست و ما حتی یک سیتم ضد موشک هم نداریم و از همین الان شکست ایران در این حوضه از نبرد کاملا مشخص اما توان آمریکا برای پیروزی بیشتره ضمن اینکه امریکا تنهایی حمله نمیکنه خیلی از از کشورهای دنیا همراهیش میکنند.
با توجه به اختلافات داخلی و این که نظام نیروی مردمی چندانی را طرف خودش نمیبینه الان موقعیت مناسبی برای حمله به ایران اما به نظر من احتمالش زیاد که سپاه به مناطق مسکونی با موشک حمله کنه و در اونجا بمب بزاره و این جنایت رو بندازه به گردن آمریکا تا احساسات ضد آمریکایی رو در مردم تحریک کنه . من هشدار میدم که در صورت بروز جنگ نباید در خیابان تظاهرات به راه انداخت چون حکومت از وضع سو استفاده میکنه و همه مردم رو به اسم دست نشانده آمریکا میبنده به رگبار اما وارد جنگ با آمریکا هم به نفع سپاه و خامنه ای نباید شد.
خاک بر سر بی لیاقتت کنند خامنه ای که ما باید از حمله آمریکا به ایران خوشحال بشیم واقعا جای تاسف داره
پیروزی ما نزدیک دوستان سبز نظر یادتون نره 7