ghsabz
تعداد پستها : 22 امتیاز : 5443 اعتبار : 15
| Subject: 13بدر تمام سرزمين سبز من، مصلاي سبز من است. 2010-04-01, 19:37 | |
| به نام خدا از جنبههاي جالب 13بدر امسال افتادن آن در روز جمعه است كه از نظر حكومت روز صاحب الزمان و نماز جمعه است و دقيقا تبديل يك روز مذهبي و خاص شده است و سخت مدعيند كه در اين روز مردم فقط به ذكر دعا براي سلامتي و ظهور حضرت مهدي نشسته و براي شركت در نماز دشمن شكن جمعه به مصلاهاي شهرهاي خود ميروند و البته هرگز آمار دقيقي از اين حركت ديني مردم ارائه نميشود. هر چند سالها است كه همه دانستهاند كه نماز جمعهها جايگاه عقبافتادهترين اقشار جامعه از حيث فكري و نيز محل رياكاري مسولان است اما امروز 13بدر سبزها عملا و با مدرك نشان خواهند كه مردم ايران آن نيستند كه حكومت مدعي است، آنها در اين روز جمعه به جاي مصلاها در پاركها و جنگلها و محيطهاي طبيعي حاضر خواهند شد و به جاي دعاي ندبه و فرج صاحب الزمان به جنگ و شادي مي پردازند و البته به هيچ آرمان و اعتقادي هم توهين نميكنند و آنان كه مسلمانند مانند من نميخواهند خروج از دين خود را اعلام كنند بلكه خروج از دين خرافات و ياوهسراييها و ناله و غم را اعلام ميدارند. در اين روز، بايد سبزها از صبح تا شب و به خصوص هنگام ظهر كه اذان پخش مي شود فيلم گرفته و روي اينترنت پخش كنند تا همه عالم بدانند كه اين جنبش زنده تر از هميشه است و با اين نظام و افكار پوسيدهاش مخالف است. به اميد پيروزي زود هنگام
| |
|