انجمن جنبش سبز ایران
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.



 
HomeHome  Log in  RegisterRegister  SearchSearch  Latest imagesLatest images  

 

 دشمن فرضی جدید ایران: اینترنت

Go down 
AuthorMessage
saeed2093

saeed2093


تعداد پستها : 106
امتیاز : 5517
اعتبار : 50
حرفه/تخصص : گرافیک

دشمن فرضی جدید ایران: اینترنت Empty
PostSubject: دشمن فرضی جدید ایران: اینترنت   دشمن فرضی جدید ایران: اینترنت Empty2010-03-15, 05:37

یلدا آراسته -



وظیفه این گروه تخليه بانكهاي اطلاعاتي كشور، نفوذ و خرابكاري در سايتهاي اينترنتي ايران، مبارزه با فيلترينگ در داخل كشور، ايجاد امنيت براي كاربران شبكه مجازي عليه جمهوري اسلامي، ايجاد بستر ارتباط امن تلفني و ديتا براي مصاحبه با راديو فردا، راديو زمانه، شبكه تلويزيوني صداي آمريكا VOA و ساير رسانه هاي غربي، بوده است .



از دیگر اتهامات این گروه انتشار بيش از هفتاد ميليون فیلتر شكن، است.



پیش از اعلام رسمی این خبر اما افراد دیگری هم در ایران به جرم آنکه فیلتر شکن تولید می کردند دستگیر شدند .



در حوادث بعد از انتخابات آن چیزی که نتوانست توسط حکومت کنترل شود اطلاع رسانی بود .چیزی که به وسیله اینترنت ، منتقل می شد و در خانه بسیاری پیدا می شد.اینترنتی که هر شهروند را یک خبرنگار کرد .



حکومت ایران در انتخابات اخیر و پس از آن کوشید که با محدود کردن این فناوری در اصل سدی در برابر اطلاع رسانی بسازد.



اما موج خبرهایی که از ایران هر روز از میان فیبرهای نوری می گذرد و به گوش جهان می رسد نشان می دهد که هر چیزی قابل کنترل توسط حکومت نیست.



کنترلی که تشدید شد



فروردین ماه معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از طرح جدید دولت برای فیلترینگ انتخاباتی سایت های اینترنتی خبر داد .



علیرضا ملکیان به خبرگزاری ایرنا گفت که براساس مصوبات کمیته تعیین مصادیق «هر سایتی که در ایام برگزاری انتخابات برخلاف قوانین و آیین‌نامه‌های انتخاباتی کشور عمل کرده و به اصل انتخابات تعرض و یا نامزدهای انتخاباتی را تخریب کند، فیلتر شده و رفع انسداد آن به پس از پایان انتخابات و رسیدگی به تخلف آن موکول می‌شود.»



بر اساس این دستورالعمل «هر گونه مطلب در راستای تحریم انتخابات، کاهش مشارکت مردمی در انتخابات و لینک دادن به آنها، توهین و تخریب کاندیداها، مضامین توهین‌آمیز نسبت به انتخابات، اسامی و علت رد صلاحیت‌شدگان بدون اجازه کتبی آنها، انتشار شکایت‌های انتخاباتی و اسامی متهمان این شکایت‌ها» در سایت‌های اینترنتی ممنوع بود.



بهار سانسور



از روز 23 فروردین ماه بسیاری از سایت ها در ایران که در مورد زنان، حقوق بشر و موضوعات انتقادی نسبت به دولت و نهادهای دولتی مطلب داشتند، فیلتر و یا مسدود شدند .



خرداد ماه و با نزدیک شدن زمان انتخابات موج جدیدی از فیلترینگ سایت های اینترنتی در ایران به راه افتاد.



دسترسی به شبکه اجتماعی فیس بوک از اوایل خرداد ماه در ایران نا ممکن شد .



هرچند که حکومت ایران در این خصوص اظهار نظر نکرد اما فیس بو ک این اقدام را" شرم آور"خواند .



این اقدام به دنبال آن بود که طرفداران میرحسین موسوی در این شبکه بسیار فعال بودند و یکی از گروه های طرفدار وی بیش از 5400 عضو داشت.



هشدار بی نتیجه



16 خرداد ماه حجت‌الاسلام علي اكبر محتمشي ‌پوررئيس كميته صيانت از آراء ستاد مير حسين موسوي از قطع شبكه اينترنت توسط شركت مخابرات در روز انتخابات خبر داد و گفت:« طبق اطلاعاتي كه از درون سيستم سازمان مخابرات داريم ،در صدد هستند كه در روز انتخابات سيستم اينترنتي را قطع كنند و تنها يك سيستم داخلي براي وزارت كشور و شوراي نگهبان برقرار كنند كه اين اقدام به معناي تسلط در انتخابات است و من به دولت اخطار مي‌دهم كه هر گونه حركتي دراين زمينه به معني تخلف است.»



با اینکه این خبر توسط نهادهای مربوط تکذیب شد ،از شب قبل از انتخابات اختلالات شدیدی در اینترنت و شبکه تلفن همراه به وجود آمد.



تهدید سپاه پاسداران



پس از نا آرامی های بعد از انتخابات در ایران و گسترش اخبار در شبکه های مجازی 27 خرداد ماه سپاه پاسداران ایران با انتشار اطلاعیه ای، گروهی را متهم کرده که با "دروغ ها و تهمت های ساختگی و سازماندهی شورشها" از طریق اینترنت به"تبلیغ آشوبگری" و "شایعه پراکنی" مشغولند.



در اطلاعیه ای که "مرکز بررسی جرایم سازمان یافته" وابسته به سپاه پاسداران منتشر کرد، از مدیران سایت های اینترنتی خواست مطالبی که حاوی "تبلیغ آشوبگری و تهدید مردم و شایعه" باشد را حذف کنند و آنها را تهدید کرد که "اقدامات قانونی ما می تواند برای آنها بسیار سنگین باشد."



این مرکز در اطلاعیه خود تاکید داشت که در بررسی خود "در فضای سایبر به موارد متعددی از سایت های خبری منحرف برخورد کرده که با تغییر رویکرد و ایجاد سایت ها و وبلاگهای متعدد به تشویش اذهان عمومی، تبلیغ اغتشاشگری و ایجاد آشوب های خیابانی" پرداخته اند.



سپاه پاسداران با تشبیه این سایتها و وبلاگ ها به مراکزی سازمان یافته، آنها را متهم کرده که "با حمایت مالی و فنی شرکت های کانادایی و آمریکایی و رسانه های تحت حمایت سازمان های اطلاعاتی آمریکایی و انگلیسی (رادیو زمانه، رادیو فردا، بی بی سی فارسی)" فعالیت می کنند.



صدایی که منتشر شد



با تمام این تهدیدها و با آنکه پس از انتخابات سرعت اینترنت در ایران کاهش 68 درصدی داشت باز هم فعالین اینترنتی صدای خود را در جهان منتشر می کردند. در آستانه روزهایی مانند 13 آبان و 16 آذر کنترل بیشتری بر اینترنت صورت می گرفت در آستانه 13 آبان سایت خبری نوروز فیلتر شد .



در آستانه 16 آذر نیز مسنجرها قطع شدند .اما از طرف دیگر موج فیلتر شکن ها در ایران به کار افتادند.بسیاری فیلتر شکن ها را از دوستان خود در خارج از کشور می گرفتند اما در داخل ایران هم فیلتر شکن ها بسیار کار آمد بودند .



بنا به گفته شاهدان عینی در این روزها دسترسی به ایمیل ها هم بدون داشتن فیلتر شکن غیر ممکن بوده است.



فیلتر شکنی جرم شد



پس از حوادث روز عاشورا دادستانی ایران فهرست "مصادیق محتوای مجرمانه" را منتشر کرده که بر اساس بخشی از قانون جرایم رایانه ای تهیه شده است.



ایرنا، به نقل از عبدالصمد خرم آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه خبر داد که "این دبیرخانه با بررسی گزارشات واصله نسبت به مجرمانه بودن یا نبودن، تصمیم نهایی را اتخاذ و در صورت احراز محتوی مجرمانه نسبت به پالایش (فیلتر) اقدام خواهد کرد."



قانون جرایم رایانه ای دهم تیرماه از سوی محمود احمدی نژاد، رییس جمهوری ایران برای اجرا به نهادهای حکومتی ابلاغ شد.



قانون جرایم رایانه ای 5 بخش و 55 ماده دارد که کلیه مواد آن امسال از سوی شورای نگهبان تایید شد.



اما این بار به این قانون بندهای جدیدی اضافه شد که بر اساس آن اگر کسی "فیلترشکن" انتشار دهد یا به افراد دیگر از طریق اینترنت آموزش دهد که چگونه می توان از فیلترینگ عبور کرد، مجرم است و این کار مصداق جرم به حساب می آید.



علاو ه بر این، اگر کسی لینک سایت هایی را که دارای "محتوی مجرمانه" هستند یا در آنها نشانی های اینترنتی سایت های مسدود شده و نشریات توقیف شده آمده را منتشر کند و آنها در اختیار دیگران بگذارد، مجرم است.



یک هفته پس از این خبر "عبدالصمد خرم آبادی "خبر از گزارش های مردمی داد که بر اساس آن توانسته اند" سایت های فتنه" را مسدود کنند .



موج بزرگ فیلتر



اول بهمن ماه هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه ایالات متحده، از شرکت های بزرگ اینترنتی نظیر گوگل خواست تا مانع سانسور دولت ها بر اینترنت شوند.



وزیر امور خارجه آمریکا گفت: "کشورهایی که دسترسی مردم خود را به اینترنت محدود می کنند از دنیا فاصله می گیرند.



اما آستانه برگزاری راهپیمایی 22 بهمن اوج فیلترینگ و قطع اینترنت در ایران بود.



تهدید به پیگرد



18 بهمن ماه دبیر خانه کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه با صدور اطلاعیه ای هشدار دادکه اگر سایت ها "از قانون تخطی نموده و با هنجار شکنی در راستای اهداف دشمن قرار گیرند تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت."



این دبیرخانه مسئول بررسی محتوی سایت ها در ایران است و می تواند دستور فیلتر کردن سایت ها را بدهد و حتی گردانندگان آن را به دادگاه بکشاند.



این دبیرخانه تاکید کرد که "این کارگروه، پایگاههای اینترنتی مجرمانه را شناسایی و ضمن اعمال قانون مراتب را جهت پیگیری و تعقیب کیفری مسئولان پایگاه های مذکور و تولید کنندگان محتوی مجرمانه به مراجع صالحه قضایی اعلام خواهد کرد."



این اطلاعیه تاکید کرد که دشمنان انقلاب اسلامی به خصوص آمریکا میلیون ها دلار برای "تولید محتوای مجرمانه به منظور ایجاد تنش و آشوب در جامعه از طریق فضای سایبر و استمرار جنگ نرم علیه نظام جمهوری اسلامی" هزینه کرده اند و مردم "مواظب ترفندهای دشمنان مکار و حیله گر باشند."



لنگری که اینترنت را قطع کرد



سرعت اینترنت نیز در این روزها بسیار پائین آمد . رضا تقی پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت که علت قطعی و کاهش سرعت اینترنت مربوط به فیبرنوری است که در زیر دریا قرار دارد و علت قطعی آن رفت آمد کشتی ها و لنگر انداختن آنهاست."



تقی پور گفت که قطع فیبرنوری جاسک به فجیره که 30 درصد روی حجم ظرفیت ما تاثیر می گذارد و همین مسئله باعث شده است سرعت اینترنت کاهش پیدا کند.



حملات سایبری ایران



حکومت ایران تنها به محدود کردن دسترسی کاربران به اینترنت مشغول نبود و اقدامات دیگری نیز در دست داشت .



سایت توییتردر نخستین ساعات صبح روز، ۲۷ آذر ماه، مورد حمله گروهی با عنوان "ارتش سایبر ایرانی" قرار گرفت.



توییتر، یک شبکه اجتماعی اینترنتی است که فضایی برای گذاشتن پیام های متنی در اختیار کاربران خود قرار می دهد.



در طول مدت حمله، کسانی که به سایت توییتر مراجعه می کردند، به صفحه ای هدایت می شدند که در قسمت بالای آن، گروه حمله کننده خود را با عنوان Iranian Cyber Army یا ارتش سایبر ایرانی معرفی کرده بود.



در این صفحه تصویری از پرچمی سبز رنگ دیده می شد که روی آن عبارت "یا حسین" و در کنار آن بخشی از یک آیه قرآن دیدمی شد.



در پایین صفحه نیز شعری نوشته شده بود که با این مصراع آغاز می شود: "اگر فرمان دهد رهبر بتازیم."



10 بهمن ماه این گروه با حمله به سایت رادیو زمانه که در هلند مستقر است، دسترسی کاربران به این سایت را مختل کرد.



کاربران رادیو زمانه با مراجعه به این سایت، با این پیام مواجه شدند: "ارتش سایبری ایران به تمام مزدوران وطن فروش هشدار می دهد که در دامان اربابان خود نیز آنها را راحت نمی گذارد."


چمد روز بعد نیز سایت کلمه و جرس مورد حمله این گروه قرار گرفت .



کنترل می کنیم



ماجرا اما به این حملات ختم نشد ،آبان ماه اسماعیل احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ایران خواستار نظارت بیشتر پلیس بر اینترنت شد و گفت که تلاش پلیس برای نظارت بر اینترنت موفقیت آمیز نبوده است.



احمدی مقدم گفت :"پلیس باید در فضای مجازی نظارت بیشتری داشته باشد اما هر بار که در این زمینه ورود کردیم، رسانه ها و افرادی که پز روشنفکری دارند حمله می کنند و ما عقب نشینی می کنیم."


دو ماه بعد از اعلام این مطلب احمدی مقدم خبر از کنترل ایمیل ها و اس ام اس ها داد و گفت :" ایمیل ها و اس ام اس ها از جایی فرستاده می شود که کاملا در کنترل ما قرار دارد و تصور نکنند که آنتی پروکسی جلویش را می گیرد و این تصور اشتباه را نداشته باشند که کنترل نمی شوند"



بهمن ماه وزیر ارتباطات اعلام کردکه اگر شورای امنیت ملی ابلاغیه صادر کند، در خصوص کنترل ایمیل ها و اس ام اس ها با دستگاه های امنیتی همکاری می کنیم.



به گفته شاهدان عینی که توسط حکومت دستگیر شده اند ،ایمیل های آنها در دست بازجو ها بوده است .



با اینکه هیچ قانونی در جهان وجود ندارد که اجازه کنترل ایمیل اشخاص را به دولت ها بدهد این کار به سادگی در ایران انجام می شود .



آیا مهار می شود؟



حکومت ایران حالا مواردی چون عضویت در فیس بوک را در کیفر خواست جرم محاربه می آورد و فیلتر شکنان را مجرم می داند.حالا ارتش سایبری ایران در کوچه پس کوچه های اینترنت به دنبال دشمن می گردد.



بر اساس همین است که این ارتش اعلام می کند که "مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران " ، "كانون مدافعان حقوق بشر" و "كميته گزارشگران حقوق بشر"در پروژه بی ثبات سازی حکومت ایران سهم داشته اند.



باید دید ارتش سایبری ایران خواهد توانست در جهانی که صفحه اینترنت درهر اتاقی باز می شود با این اتهامات راه خبر رسانی را سد کند یا این جریانی است که مهار نمی پذیرد؟
Back to top Go down
 
دشمن فرضی جدید ایران: اینترنت
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» ارسال فکس رایگان به آمریکا و کانادا از طریق اینترنت
» آخرين ورژن IDM همراه با كرك
» آدرس جدید فیلتر شکن
» جانم فدای ایران
» ا.ن. : ما در ایران کسی که محتاج نان شب باشد نداریم؟

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
انجمن جنبش سبز ایران :: جنبش سبز ایران :: اخبار- تحلیل- پیشنهاد-
Jump to:  
طراحی و توسعه توسط تیم تولبار جنبش سبز
Forumotion's free forums | ©phpBB | Free forum support | Report an abuse | Forumotion.com