با سلام خدمت دوستان عزيز شما حتما تا الان مجبور به استفاده از خيلي از نرم افزارها شديد تا اينترنتي آزاد و پر سرعت داشته باشيد بد نيست اين يكي رو هم تست كنيدبرای خیلی از ما آزادی بیان و عقیده و اطلاعات یک اصل غیرقابل انکار است. اما حتما میدانید برای کودتاچیان و عموفیلترچی اینگونه نیست با استفاده از روش زیر برای همیشه از زیر بار سانسور و فیلتر و فیل.تر و فیلترشکن و اولتراسرف و فری گیت و ... بیرون خواهید آمد اين برنامه رايگانه و سرعت خوبي هم داره در مورد امنيتش هم من اطلاع دقيقي ندارم و بهتره كه دوستان نظر دهنداين برنامه غير از عبور از فيلتر مزاياي ديگري هم به ساير برنامه ها داره از جمله چك كردن آسان ايميل - داشتن مرورگري جدا و منحصر به فرد – ارائه ي ايميل رايگان و خيلي چيزهاي ديگه كه من خودمم از اونا اطلاع كافي ندارم
از جمله معايب اين برنامه كه من بهش برخورد كردم راه اندازي و تنظيمات اوليه سخت آن است ولي به زحمتش مي ارزه
ابتدا به آدرس زير برويد وبراي خود ايميل بسازيد
سپس به اين لينك برويد و ايميل وپسوردش را وارد كنين
سپس نرم افزارو از اين لينك با حجم بسيار كم دانلود كنين
پس از دبل كليك كردن بر روي فايل دانلودي نرم افزار به طور خود به خود يه سري فايل دانلود ميكنه كه يكم طول ميكشه كه قسمت سخت كار همينجاست پس صبور باشيدسپس نام ايميلي كه ساختين و پسوردش رادر برنامه وارد ميكنين واز اينترنت آزاد لذت ببرين درآخر در حالي كه دست خود رامشت كرده ايد ميتوانيد انگست وسط دست را بالا آورده وبه عمو فيلترباف سلام دهيد لازم به ذكر است كه اين برنامه در داخل خود مرورگري قوي دارد و با مرور گرهاي ديگه كار نميكنه (شايدم بكنه ولي من بلد نيستم)
منبع:
بعد از اينكه دانلود كرديدو ازش استفاده كرديد بريد تو اين سايت و امنيت و ببينيد