انجمن جنبش سبز ایران
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Log in  RegisterRegister  SearchSearch  Latest imagesLatest images  

استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای

Go down 
2 posters
AuthorMessage
foadsf

تعداد پستها : 1
اعتبار : 0

استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای Empty
PostSubject: استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای   استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای Empty2010-03-05, 14:46

با سلام
من اطلاعات زیادی در زمینه کامپیوتر و برنامه نویسی ندارم. اما فکر نمیکنم اضافه کردن قابلیت تورنت به تولبار کار سختی باشه. هم امکان فیلتر کردنش نیست و هم با زیاد شدن تعداد کسانی که یک فایل رو دانلود میکنند سرعت دانلود بالاتر میره و یه جورایی فایلهایی که مهمتر باشند بیشتر منتشر میشوند
من اطلاع درستی ندارم که آیا تکنولوژی پیر تو پیر با تورنت فرقش چیه ، ولی تا جایی که من میدونم با استفاده از اوه هم میشه چت کرد هم فایل انتقال داد. این هم بد نیست اگر یه توجهی بهش داشته باشید. اگر اشتباه نکنم با استفاده از این پروتوکل نیازی به اینترنت هم نیست. فقط کامپیوتر داشته باشید و یک خط تلفن
اضافه کردن امکان چت به این فروم رو هم توصیه میکنم
Back to top Go down
anti_akhond

anti_akhond

تعداد پستها : 17
اعتبار : 1

استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای Empty
PostSubject: Re: استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای   استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای Empty2010-03-06, 08:48

طرح جالبیه لطفا مدیران توجه کنند ما هر کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدهیم
Back to top Go down

استفاده از تورنت برای انتشار اطلاعات چند رسانه ای
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» برای شهدای جنبش سبز)آهنگ جدید و شجاعانه از هیچـــکس به نام یک روز خوب ! آهنگی برای ندا و سایر شهدای جنبش سبز
» پاسخ مجری تلویزیون به دروغ پراکنی رسانه های کودتاگران
» استفاده از فلش مموری بجای رم eBoostr Pro 3.0.1.498
» راهنمای فارسی استفاده از انجمن
» استفاده از گشت‌ بسیج به عنوان گشت محله